top of page

KENOTEK COAT IT

FLEXO  /  CAMIQ  /  FORCE2


​KENOTEK Coat It is een premium coating op basis van SIO2. Het is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen in de professionele detailing wereld. Door zijn unieke samenstelling maakt het de lak krasbestendiger, maar vooral gemakkelijker te onderhouden , het is extreem resistent tegen weersinvloeden en heel wat chemicaliën. Waar de traditionele waxen en sealants vrij snel aangetast worden door sterke reinigers en mechanische wrijving blijft KENOTEK Coat It maandenlang optimaal aanwezig. Het verhard de lak tot een maximum van 9 H. Zijn harde en complexe structuur zorgt ervoor dat de kans op mogelijke vegen of fijne krasjes minder snel ontstaan. Bij goed onderhoud kan deze coating makkelijk 3 jaar bescherming geven. De nieuwste ontwikkeling in wagenbescherming: KENOTEK Coat It is ontwikkeld om de lak van uw wagen te beschermen zodat deze er langer nieuw uitziet maar ook om het onderhoud te vergemakkelijken. KENOTEK Coat It is een keramische coating die een onzichtbare maar bestendige beschermlaag vormt tegen alle vervuilende aanvallen van buitenaf zoals verkeersvuil, insecten, zure regen, strooizout en uv-stralingen. Dankzij jarenlange ervaring en een hoog ontwikkelde R&D-afdeling garandeerd KENOTEK u de beste bescherming op de markt.

Het waterafstotend effect van de KENOTEK Coat It zorgt ervoor dat stof en vuil zich minder snel vasthechten aan de auto. Traditionele lakbescherming producten op basis van synthetische wax of polymeren garanderen geen meetbare dikte. Ze blijven op de lak tot ze verdwijnen door aantasting van de zon, zure regen en ontvettende detergenten. Wilt u een coating voor uw wagen die de eigenschappen heeft zoals duurzaamheid, efficiënte bescherming en gebruiksgemak dan is de KENOTEK Coat It voor u de juiste keuze. Dankzij de bijzondere samenstelling van dit product op basis van siliciumdioxide (SIO2) heeft u de garantie dat uw auto beschermd is en er prachtig uitziet voor een lange tijd. Het versterkt de hardheid van de lak en verhoogt die tot wel 9H volgens de schaal van Mohs. Deze bescherming zal er ook voor zorgen dat microkrasjes en swirls minder snel ontstaan. Door het aanbrengen van KENOTEK Coat It bent u verzekerd van een langdurige bescherming van 3 jaar. Om het onderhoud van de coating en de levensduur te verlengen, adviseren wij u om de KENOTEK Pro producten te gebruiken. King Fonz Garage Car Detailing verkoopt diverse professionele producten van KENOTEK Pro waarmee u uw auto optimaal kunt blijven beschermen. Deze producten zijn van hoogwaardig niveau en niet vergelijkbaar met de producten die u in een gewone winkel kunt kopen. Informeer er naar als u uw auto brengt voor een behandeling!


Waarom KENOTEK Coat It gebruiken:

  • ​​

  • Een zeer sterke en duurzame coating, van met het lakwerk gebonden glas, voor een onklopbare bescherming, en een glans als vloeibaar glas.

  • Hardt uit tot maximaal 9H binnen een week.

  • Professioneel aangebracht, uitsluitend door onze opgeleide en Approved Detailers.

  • Veilig en niet-giftig bij gebruik, in regel met de REACH-wetgeving.

  • UV en corrosie resistent.

  • Makkelijker in onderhoud.

  • Ongelooflijk waterafstotend, waardoor uw wagen langer proper blijft.

  • Verhoogt de glans en intensiveert de kleuren van alle laksoorten.


Heb je vragen over de diensten die wij aanbieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

KENOTEK Coat It: Over
bottom of page